Autor: 021.rs

Novi Sad
01.04.2020.
11:28
Pre tačno 21 godinu u 5 časova i 5 minuta NATO snage srušile su Varadinski most i tom prilikom je poginuo Novosađanin Oleg Nasov (29).
  • Hattori Hanzo

    04.04.2020 15:00
    Sloba with Nato
    ..Slobodane Miloševiću i Nato koalicijo jeb.m vam mater...
  • stevica

    02.04.2020 22:52
    Kratko pamcenje
    Bili smo i jos uvek smo ljuti na belosvetske vodje koje su redvodile bombardovanje. Ostaje interesantno da jedan od najglasnijih protiv njih, tada ministar u vladi, a danas predsednik, se par godina kasnije grlio sa Solanom, donirao novac Klintonovoj kampanji za gospodju, unajmio Blera da mu bude savetnik....

    Americki razarac sa kog su nas tukli krstarecim raketama je negde 2003. godine (plus-minus) uplovio u Bar i nasi oficiri (tada smo jos uvek bili zajedno sa CG) su po naredjenju isli da se slikaju i da se dive toj masineriji. Ponizavajuce....
  • Mad Hatter

    02.04.2020 13:36
    Pobornici populističke politike u Srbiji bi trebalo da se probude.
    Prvi paradoks, populizam gotovo da je istorijski nelogičan, ali se ipak dogodio. Populizam razara političko jedinstvo Evropske unije, osporava ukidanje granica, zahteva povratak na nacionalne države i ekonomije, širi lažne vesti i obmane, trguje teorijama zavere, raspiruje ksenofobiju, paktira sa običajima i institucijama tradicionalnog društva, s patrijarhatom, crkvom, organizovanim kriminalom.

    Hrani se nezadovoljstvima, u društvu, zbog ekonomskih razlika i otuđenosti, i dalje razvija korupcijom establišmenta. Establišment se, zauzvrat, služi stvarnom ili obećanom korupcijom dok se obraća slojevima od kojih očekuje gotovo ličnu privrženost
  • Piplfoks

    02.04.2020 09:55
    @Vojvodjaner iq-50

    Evo ti si sjajan primer. Najveća šteta koju je NATO napravio je što nije takav talog raščistio, nego je umesto toga rušio mostove i rafinerije i druge stvari koje ne koristite samo vi, nego i ljudi.
  • APVpolitickaljustura

    02.04.2020 09:38
    @Scotch Bonnet/Piplfoks
    Osim sto si jedan te isti sizofreni umobolnik, zasto sam sebi dajes pluseve/palceve na gore?
  • Vojvodjaner iq-50

    02.04.2020 09:30
    Americki i uopste bilo koji imperijalizam ne bi bio tako uspesan da nije aktivne pete kolone poput ovog umobolnog vojvodjanera autonomaslije koji forsira americki narativ o ''etnickom ciscenju'' teritorije koja je danas 95% albanska i milosrdnim muricans koji priskacu u pomoc organizaciji koju su godinu ranije oznacili kao teroristicku i sasvim slucajno grade najvecu vojnu bazu uovom delu Evrope, ozloglasenom narko cvoristu. Vojvodjaneru autonomasliji odgovaraju Bljesak i Oluja, ali mu ne odgovara poraz UCK i bezanija Albanaca. Vojvodjaneru autonomasliji ne smetaju ni agresija prema Kubi, Venecueli, Libiji, Iraku, Iranu, Vijetnamu, Severnoj Koreji (koja za razliku od njih nije nikoga napala), BiH, SRJ, Siriji, itd. Od 200 i kusur godina postojanja, Ujka Sem je u ratu proveo 200, ali ima umobolni vojvodjaner objasnjenje i za to.
  • Piplfoks

    02.04.2020 08:13
    @Uvek prisutna peta kolona

    Ne mogu govna koja su podržavala Miloševića da se operu nikakvim poređenjem sa Vijetnamom, Irakom, itd. Takvi među nama su osnovni krivci za bombardovanje, definitivno su ga zaslužili i tragedija je što ih nije jače potkačilo.
  • Scotch Bonnet

    02.04.2020 08:06
    @ scotch bonnet
    Znači opet se izbegava i namerno ignoriše šta je posledica bombardovanja Srbije. Onoliko pomenutih država koje je USA bombardovala ali ni jedna reč o etničkom čišćenju na Kosovu, ništa o masakrima Albanskih porodica i čitavom uništenju sela, spaljivanje ličnih dokumenata, exodus, humanitarna kriza .... dokle će se ignorisati činjenice? Pa nećemo tako. Spominješ Hrvate i njihova zlodela ali si zaboravio Srebrenicu i ostale masakre počinjene u ime nekog tamo srBstva i nakaradne ideologije. Još pored obilne neobaveštenosti i činjeničnog ignorisanja pominješ narko čvorište. Interesuje me da li je to isto narko čvorište koje vode razne unutrašnje službe zajedno sa Kosovskom mafijom? Mislim da su Interpol, DEA sa još par policijskih službi upućivali oštre kritike Srbiji i sadašnjoj vladi u vezi toga ali kao i uvek mrak pojede sve vesti. Slabi su vam argumenti a ovo patriJoCko paušalno lamentiranje je čak izgubilo i zabavnu težinu.
    A sad pranje ruku i zuba pa na spavanje.
  • Ceh došao

    02.04.2020 07:25
    Plaćaš ameriko, plaćaš. Sve vam je davno rekao nobelovac Bob Dilan.
    Plaća sirotinja sada, zbog nekoliko neljudi.
  • @Scotch Bonnet

    01.04.2020 22:56
    Uvek prisutna peta kolona
    Da pogodimo, ujka Sem je to uradio zbog diktatorskog rezima, kao i u Kubi, Libiji, Iraku, Avganistanu, Vijetnamu, BiH, Siriji, Iranu, itd. Nalazis opravdanja za ubijenu decu, srusene mostove i bolnice, sravnjenu ambasadu, unisten putnicki voz, rasut osiromasen uranijum...? Sta su to nevaljali Srbi uradili a da nisu Hrvati 4 godine ranije...? Od kada se to ''humanitarna katastrofa'' resava instaliranjem najvece strane vojne baze u ovom delu Evrope, pa jos na evropskom narko cvoristu?
  • @Scotch Bonnet

    01.04.2020 22:55
    Uvek prisutna peta kolona
    Da pogodimo, ujka Sem je to uradio zbog diktatorskog rezima, kao i u Kubi, Libiji, Iraku, Avganistanu, Vijetnamu, BiH, Siriji, Iranu, itd. Nalazis opravdanja za ubijenu decu, srusene mostove i bolnice, sravnjenu ambasadu, unisten putnicki voz, rasut osiromasen uranijum...? Sta su to nevaljali Srbi uradili a da nisu Hrvati 4 godine ranije...? Od kada se to ''humanitarna katastrofa'' resava instaliranjem najvece strane vojne baze u ovom delu Evrope, takoreci na evropskom narko cvoristu?
  • Scotch Bonnet

    01.04.2020 20:42
    Prvo treba da se zapitate šta je uzrok bombardovanja a onda pričajte o posledicama. Dok to ne prelomite nećete nikad imati realnu svest i živećete u nacionalističkom mraku kao i do sada.
  • Liman

    01.04.2020 20:42
    Tuga
    Voleli smo stari most.
  • iguman

    01.04.2020 20:14
    @NSadjanin
    U prvu si. Onaj koji i inicirao bombardovanje, je otabacio mnogo ranije.
  • M

    01.04.2020 19:43
    Kao dete od pet godina sam plakao kada sam video ostatke mosta prelomljene preko prvog stuba.Tu scenu nikada necu zaboraviti.Hvala sjajnom 021 na podsecanju.
  • Ja

    01.04.2020 19:26
    Jednostavno su zeleli da uniste jedan narod ma kakve posledice to ostavilo po stanovnistvo.Bez odluke SB UN i sa 19.clanica NATO pakta borio se jedan mali narod na Balkanu.Ubijeni ljudi,kuce,unistena infrastruktura i privreda koju su posle godinu dana kupili za tepsiju ribe njihove sluge u Srbiji.Najgore je to sto vec 21.god.umiru ljudi sirom Srbije od posledica bombardovanja a bice jos gore.
  • AK

    01.04.2020 18:56
    Hvala vam na podsecanju. Da se ne zaboravi.
  • NSadjanin

    01.04.2020 14:03
    pravda
    Havijer Solana i Marti Ahtisari oboleli od korona virusa.
    Pravda je spora ali dostizna.
  • Sever Srbije

    01.04.2020 13:12
    E ja nato zlikovcims zelim sve najgore!
  • Jovan

    01.04.2020 12:50
    E naopako, nećemo o tome. Nije korektno. Idemo napred, napredno.
  • DjakoN

    01.04.2020 12:34
    tuga...
    A mi sve brze bolje trkamo se da zivimo sa njima koji su nas urusili i zagadili za ceo zivot. Daleko vam lepa kuca i vasa EU koja se sad najbolje pokazala za vreme epidemije!!! Zao mi tog zarazenog naroda svuda po svetu,ALI sta ste vi radili kad je nama bilo tesko i kad su nato agresori rusili i trovali nasu zemlju sa amerima??? Niste radili nista gospodo evropljani i svi ostali!!!! Sad i mi sedimo u nasim domovima i ne radimo nista kao sto i vi niste radili. Ako vam nesto znaci eto zao mi vas je ali nemam nameru nesto posebno da vas zalim,niti cu ikad imati.
  • Milica

    01.04.2020 11:46
    most
    Šta poželeti tom liku koji je srušio most moje mladosti.
  • Cane liman

    01.04.2020 11:38
    Ubijali ste moj grad... a ja sam bio sa puskom daleko i plakao kada sam video sliku na tv... tu sam je ljubio tuda sam prolazio sa njom u setnji , a vi ste ga srušili.... nema veze ja vama nw želim zlo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna